Поділитись:

Показали, як у Луцьку крадійка «ломилася» до магазину на Грушевського (відео)

П'ятниця, 04 березня 2022, 15:14

У Луцьку вночі жінка розбила скло на дверях продуктового магазину і вдерлася всередину – її затримали разом зі спільником.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Нагадаємо, крадіжка трапилася у ніч на п'ятницю, 4 березня, в одному з продуктових магазинів, що на проспекті Президента Грушевського у Луцьку.

Лучанка разом зі спільником розбила камінням вікно закладу й намагалася викрасти звідти товарно-матеріальні цінності. Це помітив представник територіальної оборони й негайно на місце викликав поліцію. Зловмисників поліцейські затримали.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

«УВАГА! Аби уникнути мародерства, закликаємо громадян пильно стежити за власним майном, територіальну оборону та всіх охочих – посилити патрулювання у своїх громадах, особливо в місцях, звідки тимчасово виїхали мешканці», – закликали правоохоронці.

Поліція працює у посиленому режимі та робить усе можливе, щоб не допускати правопорушення на території області. Наразі відомо, що рівень злочинності в області суттєво знизився.

Нагадаємо: 2 березня у Луцьку 33-річний мешканець обласного центру, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, поконфліктував зі своїм 32-річним товаришем і кухонним ножем завдав йому удар в грудну клітку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів