Поділитись:

Відомий англійський шеф-кухар Джеймі Олівер приготував пампушки на підтримку України (відео)

Середа, 30 березня 2022, 07:42
Відомий англійський шеф-кухар Джеймі Олівер приготував пампушки на підтримку України (відео)

Відомий в усьому світі британський шеф-кухар Джеймі Олівер виклав на свій 5-мільйонний канал на YouTube відеорецепт українських пампушок, назвавши їх «неймовірним часниковим хлібом».

Відео вийшло у межах кампанії #CookForUkraine, передає Суспільне.

Ініціатива #CookForUkraine покликана звернути увагу на українську культуру та кухню, а також зібрати гроші на допомогу українцям. Хештег почав трендитися в Instagram після початку повномасштабної війни Росії з Україною, за аналогією до #CookForSyria.

Ось посилання на Instagram CookForUkraine.

«CookForUkraine спрямована на підвищення поінформованості про гуманітарну кризу, з якою зіштовхується зараз світ, а також на збір коштів для допомоги дітям та сім'ям в Україні, які стали переселенцями», – написав під відео кухар.

Олівер закликав людей, котрі готують вдома чи професійно, організувати благодійну акцію з розпродажем домашньої випічки абощо, використавши силу їжі, щоб допомогти тим, хто нині потребує цієї допомоги.

«Ви, прекрасні люди, теж можете взяти участь у підтримці #CookForUkraine – чи то приготуванням домашньої їжі, чи організацією продажу випічки, чи організацією вечері в клубі… використовуймо силу їжі, щоб передати любов нашим українським братам і сестрам. Завітайте на сторінку Just Giving, щоб дізнатися про пожертвування та знайти більше українських та східноєвропейських рецептів», – написав він у себе в Instagram.

Джеймс «Джеймі» Олівер – відомий англійський шеф-кухар, ресторатор, автор популярних книг і телепрограм на теми кулінарії, підприємець і громадський діяч, популяризатор здорового харчування і активний борець за харчову освіту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 квітня 2024
10:39
29 квітня 2024
27 квітня 2024
26 квітня 2024
25 квітня 2024
11:34
12 квітня 2024
20 березня 2024
03 лютого 2024