Поділитись:

«Я люблю тебе, Володимире Зеленський»: американський комік підтримав Україну (відео)

П'ятниця, 18 березня 2022, 04:29
«Я люблю тебе, Володимире Зеленський»: американський комік підтримав Україну (відео)

Американський комік Алекс Стайн нестандартно підтримав Україну та засудив вторгнення російських військ. На засідання ради міста Плано у Техасі він зачитав реп, розкритикувавши в тексті Володимира Путіна та висловив захоплення та любов до українського президента. Інформація про цей імпровізований виступ з’явилась на сайті видання The Insider.

Засідання відбулось 15 березня, 9 членів міської ради стали свідками цього перформансу. Виступаючи з промовою, Стайн повідомив, що підготував пісню для українців.

«Збожеволійте за Україну, куля в мозок Путіна», «я фанат Зеленського! Я люблю тебе, Володимире Зеленський», «ціни на газ занадто високі, Володимиру Путіну треба померти» – ось лише кілька цитат із його композиції «Prayers for Ukraine».

Відео перформансу стало вірусним – на момент написання цього матеріалу, пост з відео у Twitter має понад 54 тисяч уподобань та понад 32 тисяч ретвітів. Стайн зауважив, що метою його виступу було привернути увагу до подій в Україні та до людей, які страждають внаслідок російського повномасштабного вторгнення.

Також Стайн оголосив, що готується до другого виступу на підтримку України на засіданні міської ради Плано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів