Поділитись:

У селі під Луцьком загорівся чоловік, який кинув недопалок у траву (фото)

Неділя, 20 березня 2022, 07:10
У селі під Луцьком загорівся чоловік, який кинув недопалок у траву (фото)

19 березня поліцейські офіцери надали першу медичну допомогу волинянину, який отримав значні опіки, й ліквідували пожежу поблизу Підгаєць на Волині.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

До поліцейських офіцерів Підгайцівської громади звернулися місцеві мешканці й повідомили, що неподалік населеного пункту виявили чоловіка, який зазнав серйозних опіків. Правоохоронці прибули на вказане місце раніше швидкої допомоги, не розгубилися й негайно розпочали надавати потерпілому первинну медичну допомогу.

Завдяки оперативним та професійним діям чоловіка вдалося врятувати від неминучої смерті. Далі його передали медикам й госпіталізували до лікарні. Правоохоронці і громадяни погасили пожежу. 

Як з‘ясувалося, чоловік постраждав з власної необережності: він викинув непогашений недопалок на траву й заснув. Трава загорілася і сплячий волинянин отримав серйозні ушкодження. На щастя, його вчасно побачили односельці, звернулися у необхідні служби і чоловіка вдалося врятувати.

У селі під Луцьком загорівся чоловік, який кинув недопалок у траву (фото)У селі під Луцьком загорівся чоловік, який кинув недопалок у траву (фото)У селі під Луцьком загорівся чоловік, який кинув недопалок у траву (фото)У селі під Луцьком загорівся чоловік, який кинув недопалок у траву (фото)У селі під Луцьком загорівся чоловік, який кинув недопалок у траву (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 травня 2024
30 квітня 2024
29 квітня 2024
27 квітня 2024
26 квітня 2024
25 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024