Поділитись:

Генштаб ЗСУ: окремі підрозділи морської піхоти рф втратили до 90% особового складу

Субота, 19 березня 2022, 20:59
Генштаб ЗСУ: окремі підрозділи морської піхоти рф втратили до 90% особового складу

У тимчасово окупованому Криму окремі підрозділи морської піхоти росії втратили до 90% особового складу, резервів для відновлення втрат немає.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

За даними військових, у росії пробують укомплектувати роти для відправки в Україну за рахунок відряджених з інших військових частин. У цих підрозділах понад 20 людей написали рапорти про відмову брати участь у війні проти України. До «відказників» застосовуються репресивні методи впливу.

Протягом останніх днів на Миколаївському напрямку підрозділи російських військ, які укомплектували за рахунок «мобілізації» на Донеччині, зазнали суттєвих втрат. За дві доби боїв безповоротні втрати противника склали понад 200 людей, решта – деморалізовані та відмовляються брати участь у бойових діях. За даними штабу, «мобілізовані» відверто звинувачують російське командування у використанні їх для «розвідки боєм», щоб виявити позиції ЗС України.

До Луганської обласної лікарні щодня прибувають рефрижератори з тілами солдат 2-го армійського корпусу рф, який має значні втрати. Біля райвиконкомів вишикувались черги родичів загиблих за довідками по смерть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів