Поділитись:

На Волині пожежник врятував життя 85-річному дідусю (фото)

Четвер, 17 березня 2022, 11:38
На Волині пожежник врятував життя 85-річному дідусю (фото)

У Камінь-Каширському районі працівник місцевої пожежної охорони врятував на пожежі 85-річного пенсіонера.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У четвер, 17 березня, о 7:00 до Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку у селі Седлище Камінь-Каширського району.

Першим до місця події прибув черговий працівник місцевої пожежної охорони села Седлище. Пожежний-водій Леонід Галушка кинувся в задимлене помешкання на порятунок 85-річного чоловіка, який, за свідченням сусідів, там перебував.

З’ясувалося, що 85-річний пенсіонер вранці увімкнув радіоприймач, згодом приліг на диван і заснув, а коли прокинувся, побачив, що в оселі повно диму. Чоловік намагався вийти, але на порозі упав й не зумів піднятися. Саме там його й виявив працівник МПО Леонід Галушка й витягнув на свіже повітря.

Врятований від госпіталізації відмовився.

О 7:23 силами рятувальників 12 ДПРЧ смт Любешів та місцевої пожежної охорони с. Седлище пожежу локалізували, о 07:50 – ліквідували.

Причина встановлюється. Імовірно, вогонь спалахнув через порушення правил технічної експлуатації електроприладу (радіоприймача).

На Волині пожежник врятував життя 85-річному дідусю (фото)На Волині пожежник врятував життя 85-річному дідусю (фото)На Волині пожежник врятував життя 85-річному дідусю (фото)

Нагадаємо: луцьких рятувальників відзначили за мужність і відвагу, які вони виявили, долаючі наслідки ракетних ударів по аеродрому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів