Поділитись:

В Україну прибули бійці з 52 країн, аби воювати з російськими окупантами

П'ятниця, 11 березня 2022, 21:17
В Україну прибули бійці з 52 країн, аби воювати з російськими окупантами

Добровольці з усього світу прибувають до України і вступають до лав Інтернаціонального легіону, аби воювати проти російських окупантів. Наразі за Україну борються представники 52-ох країн світу.

Про це повідомляє заступниця міністра оборони Ганна Маляр з посиланням на прессекретаря Легіону Антона Мироновича, інформує ТСН.

За словами Мироновича, після вирішення юридичних питань іноземним військовим видають екіпірування і зброю. Далі легіонери проходять спеціальну підготовку, а після цього утворюються військові підрозділи.

«Добровольці з усього світу прибувають в нашу країну, аби допомогти нашим воїнам викинути окупантів з української землі. Добровольці стають до лав Інтернаціонального легіону оборони України. Спершу вони узгоджують усі юридичні питання служби в легіоні, потім отримують усе належне екіпірування і зброю. Після цього розпочинається спеціальна підготовка та злагодження підрозділів», – розповідає Миронович.

Станом на 10 березня за Україну воюють представники 52 країн світу. Це, зокрема, бійці з Польщі, країн Балтії, «з далеких країв», зі Скандинавії, багато людей з Великої Британії, а також чимало американців.

«Кожний доброволець з-за кордону прибуває з єдиною метою: допомогти Україні у збройній боротьбі. Вони всі мають бажання боротися, якнайкраще допомагати українським військовим, вони хочуть бути корисними якнайшвидше. Вони роблять все, аби якнайшвидше опинитися на передовій», – підкреслює прессекретар Легіону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів