Поділитись:

Основних цілей російські загарбники не досягли, – Генштаб ЗСУ

П'ятниця, 11 березня 2022, 19:50
Основних цілей російські загарбники не досягли, – Генштаб ЗСУ

Шістнадцята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню триває. Противник продовжує ведення наступальної операції проти України.

Про це повідомила пресслужба Генерального штабу ЗСУ.

Разом з тим, основних цілей стосовно захоплення визначених міст та територій російські загарбники не досягли. Існує висока ймовірність посилення російською федерацією терористичних методів ведення бойових дій, нанесення ракетно-бомбових ударів по об’єктах цивільної інфраструктури, житлових районах, залякування місцевого населення, проведення інформаційних, психологічних акцій з метою підриву довіри населення до представників державної влади на місцях, поширення дезінформації, захоплення місцевого населення у заручники.

Частини та підрозділи окупаційних військ не полишають спроб продовжити наступ на всіх напрямках. Для цього проводять заходи з формування та злагодження резервів на території російської федерації. Значна частина російських підрозділів відновлює боєздатність.

Противник намагається налагодити логістичне забезпечення частин та підрозділів, що ведуть бойові дії. 

Російські окупанти продовжують проводити повітряну розвідку позицій наших військ у Донецькому, Таврійському, Південнобузькому та Бессарабському операційних районах.

«Збройні Сили України у тісній взаємодії з іншими складовими сектору безпеки і оборони дають гідну відсіч окупантам, завдаючи йому значних втрат в живій силі та військовій техніці. Морально-психологічний стан противника вкрай низький. Його деморалізовано, на окремих напрямках окупанти здаються у полон.
Разом переможемо! Слава Україні!», – зазначили у пресслужбі Генштабу ЗСУ.

Нагадаємо: у Міністерстві оборони Білорусі спростували повідомлення України про атаку прикордонної території країни російськими штурмовиками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
05 квітня 2024
22 жовтня 2023
18 вересня 2023
16 вересня 2023
11 вересня 2023
10 вересня 2023
04 вересня 2023
28 серпня 2023
20 серпня 2023
17 серпня 2023