Поділитись:

Burger King припинить підтримку ресторанів в Росії

Четвер, 10 березня 2022, 23:10
Burger King припинить підтримку ресторанів в Росії

Власник мережі ресторанів швидкого харчування Burger King, компанія Restaurant Brands International Inc., припинить підтримку закладів, що працюють під цим брендом в Росії.

У зверненні на своєму сайті компанія нагадує, що не має власних ресторанів у Росії, я її бізнес у цій країні повністю керується місцевим головним франчайзі, передає видання Цензор.Нет.

«Burger King призупинив будь-яку корпоративну підтримку російського ринку, включаючи операції, маркетинг і ланцюг поставок, на додаток до відмови у дозволах на інвестиції та розширення», – йдеться у повідомленні.

Раніше компанія також зобов’язалася перенаправляти будь-який прибуток від франчайзингових операцій на гуманітарну допомогу українським біженцям.

Крім того, Burger King зробив пожертву в розмірі $1 млн УВКБ ООН, а франчайзі Burger King у більш ніж 25 європейських країнах мають намір роздати українським біженцям безплатні ваучери на їжу Whopper на $2 млн.

Restaurant Brands International Inc. («RBI») є однією з найбільших у світі компаній-ресторанів швидкого обслуговування з річним обсягом продажів у системі близько $35 млрд та понад 29 000 ресторанів у більш ніж 100 країнах. RBI володіє чотирма найвідомішими та культовими у світі брендами ресторанів швидкого обслуговування – Tim Hortons, Burger King, Popeyes та Firehouse Subs.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів