Поділитись:

KFC заявили про закриття ресторанів у Росії

Середа, 09 березня 2022, 04:26
KFC заявили про закриття ресторанів у Росії

Компанія-власниця мережі ресторанів швидкого приготування KFC Yum! Brands Foundation заявила про закриття ресторанів і призупинення роботи на території Росії.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на прессреліз компанії.

«Як і багато хто в усьому світі, ми шоковані та засмучені трагічними подіями, що розгортаються в Україні. Yum! Brands Foundation призупинив усі інвестиції та розвиток ресторанів у росії, поки ми продовжуємо розглядати додаткові варіанти. Yum! також перенаправить весь прибуток від операцій у росії на гуманітарні заходи. Ми залишаємось зосередженими на безпеці наших людей в регіоні та будемо продовжувати рішуче діяти, щоб підтримувати наші команди в Україні», – йдеться у заяві.

Зазначається, що The Yum! Brands Foundation також жертвує 1 мільйон доларів Червоному Хресту на підтримку постраждалих.

Крім того, компанія активувала свій Фонд допомоги при катастрофах для підтримки українських співробітників та розподілила пожертви від своїх працівників у такі благодійні організації, як ЮНІСЕФ, Червоний Хрест, Всесвітня продовольча програма та Міжнародний комітет порятунку.

«Крім того, франчайзі KFC в сусідньому регіоні надають підтримку біженцям», – йдеться у заяві.

The Yum! Brands має понад 53 тис. ресторанів у всьому світі, 98% з яких належать і керуються франчайзі. У Росії це приблизно 1000 ресторанів KFC і 50 точок Pizza Hut, майже всі з яких управляються незалежними власниками за ліцензією або угодою про франшизу.

Нагадаємо, що раніше американський гігант у сфері швидкого харчування McDonald’s призупинив роботу 850 своїх ресторанів у Росії через російське вторгнення в Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів