Поділитись:

У Луцьку думають, як організувати навчання після канікул

Середа, 09 березня 2022, 12:19
У Луцьку думають, як організувати навчання після канікул

У Луцьку навчальний процес відновиться у п'ятницю, 11 березня. Однак, як він буде організований – наразі ще не відомо, це питання вивчають.

Про це у коментарі сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» розповів директор департаменту освіти Луцької міської ради Віталій Бондар.

«Поки що ми це питання ще вивчаємо, опрацьовуємо рекомендаційні листи Міністерства освіти. На п'ятницю будемо мати конкретну інформацію», – зазначив Віталій Бондар.

Нагадаємо, що директорка Управління освіти й науки Волинської обласної державної адміністрації Людмила Плахотна зазначила, що в області планують організувати віддалену форму навчання з елементами дистанційного навчання.

«Це не буде, як таке, дистанційне навчання, але ми будемо давати завдання і приймати виконані роботи. Як ми це організуємо – це буде від кожного педагогічного колективу залежати», – зазначила Людмила Плахотна.

Тим часом, поки МОН розробляє план дистанційного навчання, діти з усієї України можуть безплатно навчатися онлайн – вчителі Академії А+ та STUDY.UA запрошують усіх, хто може долучитися online.

До слова, МОН рекомендує продовжувати навчання у дистанційній формі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів