Поділитись:

Француз приїхав в Україну рятувати дівчину від війни, а вона його «відшила»

Середа, 09 березня 2022, 10:25

Пекар із Франції приїхав на Запоріжжя і пройшов мінне поле, щоб урятувати від війни дівчину, з якою познайомився в інтернеті. Проте та йому відмовила.

Про це повідомляє волонтерський центр «Паляниця».

«Він листувався з дівчиною з Василівки. І чотири дні тому поїхав її виручати та спробувати забрати її з собою до Франції. Пройшов польський кордон. Приїхав до Запоріжжя. Дістався майже Василівки та пішов. Полем. Як потім виявилося, мінним. Він перетнув мінне поле і на виході його зловили українські військові», — розповідають у центрі.

Коли зателефонували дівчині, до якої йшов пекар, вона спитала, чи все з ним гаразд, і попросила відправити назад до Львова — виїхати до нього вона не збиралася, просто «трохи динамила хлопця».

«Виявилося, що він пекар. І завтра ми домовилися, що після нашого волонтерського штабу ми відвеземо його на пекарню «Урожай», де він зробить заміс хліба на основі його досвіду. Там ми йому знайдемо нормальну наречену. А ще він обіцяв нас навчити пекти круасани», — кажуть у волонтерському центрі.

Нагадаємо, що Росія залучає до бойових дій на території України найманців приватної військової компанії «Ліга» (ПВК «Вагнер»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів