Поділитись:

Ситуація спокійна і контрольована, – міський голова Луцька

Четвер, 03 березня 2022, 10:13
Ситуація спокійна і контрольована, – міський голова Луцька

Станом на ранок 3 березня ситуація у Луцьку спокійна і контрольована. Усі комунальні служби працюють у штатному режимі.

Про це зазначив міський голова Луцька Ігор Поліщук у своєму зверненні.

Міський голова зазначив, що громадський транспорт працює у поточному режимі. У звязку зі снігом на вулицях міста також працювала посипальна техніка.

Також Ігор Поліщук зазначив, що Луцьк отримує колосальну кількість міжнародної допомоги, адже він перебуває на контакті з міськими головами польських міст.

«Дякую всім, хто сьогодні допомагає Луцьку, Волині та Україні вистояти у цій непростій боротьбі», – подякував міський голова Луцька.

Ігор Поліщук зазначив, що до Луцька надходять харчові продукти, спорядження для військових та інша техніка. Міський голова нагадав, що у драмтеатрі працює центр збору допомоги теробороні та ЗСУ, де працюють як працівники міської ради, так і сотні волонтерів. Ігор Поліщук подякував, всім, хто там працює, а також тим, хто привозить десятки тонн допомоги щодня.

Окрім того, Ігор Поліщук зазначив, що, у разі можливості, Луцьк допомагає іншим містам України, де розпочалася гуманітарна катастрофа.

Також мер міста нагадав, що міська рада у взаємодії із силовими структурами продовжує впорядковувати блокпости та закликав лучан дотримуватися правил проїзду блокпостів.

«Той, хто намагається прорватися через блокпост, викликає підозру, тому можливі сутички. Тому прошу не порушувати правила проїзду блокпостів, на яких чергує поліція, Національна гвардія або територіальна оборона», – звернувся Ігор Поліщук до лучан.

Також мер міста нагадав, що у Луцьку діє комендантська година з 22:00 до 07:00. Ігор Поліщук закликав дотримуватися комендантської години, адже порушників затримуватимуть патрулі для з'ясування особи та причин перебування на вулиці.

Окрім того, очільник міста нагадав, що від 07:00 понеділка, 28 лютого, у місті заборонений продаж алкоголю. Ігор Поліщук закликав лучан повідомляти поліцію або муніципальну варту про факти продажу алкоголю у воєнний час. Також міський голова закликав повідомляти про бомбосховища, які залишаються зачиненими під час сигналу про повітряну тривогу.

«Дякую усім лучанам, жителям наших сіл, за те, що ми єдині, за те, що ми такі згуртовані. Зберігаємо спокій, віримо в нашу перемогу, і віримо в Господа», – звернувся Ігор Поліщук до лучан.

Нагадаємо, що у Володимирі цивільних вчать кидати коктейлі Молотова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів