Поділитись:

Луцьк засипало снігом (фото)

Четвер, 03 березня 2022, 06:52
Луцьк засипало снігом (фото)

Цього ранку журналісти сайту луцьких новин «Конкурент» прокинулися, і не одразу побачили сніг. 

Ми вже тиждень не бачимо майже нічого, крім новин про чергові бомбардування, про захоплення і звільнення міст. Про жертовність наших захисників і невтомність наших волонтерів. 

Ми навчилися не помічати решту. І все, що ще в середу, 23 лютого 2022 року мало для нас сенс і неабияке значення, раптом їх втратило. 

Тому сьогодні зранку, 3 березня, коли після кількох годин роботи ми подивилися у вікно, то не одразу помітили, що в Луцьку сніг. Що наше улюблене місто, все ще темне після тривожної ночі, вкрилося білим килимом. Що сніг осів на дахах будинків, на алеях парку. Що його ще не роз'їздили поодинокі автомобілі, які рухаються проспектом Волі і вулицею Глушець. 

Дахи у Рованцях, примарно-спокійні, цього ранку нагадували дахи маленьких затишних скандинавських містечок. Із тих, про які ми ще не так давно дивилися різдвяні фільми. 

Луцьк безмежно красивий цього ранку під цим ранковим снігом. Відволічіться на трохи, щоб теж це побачити. 

Луцьк засипало снігом (фото)Луцьк засипало снігом (фото)Луцьк засипало снігом (фото)Луцьк засипало снігом (фото)Луцьк засипало снігом (фото)Луцьк засипало снігом (фото)Луцьк засипало снігом (фото)Луцьк засипало снігом (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів