Мер Чернігова заплатив українським бійцям 600 доларів за двох полонених росіян

Середа, 02 березня 2022, 18:08

Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко почав виплачувати гроші за вбитих і полонених росіян.

Про це повідомляє УНН.

У середу, 2 березня, міський голова виплатив українським бійцям 600 доларів – за двох знешкоджених окупантів: майора Леоніда Щьоткіна та Дмітрія Опойкова. Інформацію підтвердив секретар Чернігівської міськради Олександр Ломако. З його слів, гроші виплачують після підтвердження даних від командування підрозділу.

Напередодні Владислав Атрошенко заявив, що з власної кишені платитиме гроші за вбитих і знешкоджених росіян та підбиту техніку.

«Тисячі простих людей, бізнесменів перераховують кошти на рахунки ЗСУ. Для того, щоб скоротити шлях проходження коштів, я оголошую про те, що в разі проходження на територію адміністративної одиниці міста Чернігова: БТР (збита підпалена БТР) – особиста премія від мене 150 тисяч гривень; спалений БМП – 200 тисяч гривень; спалений танк – 250 тисяч гривень; полонені або вбиті російсько-фашистські окупанти – 300 умовних одиниць за голову», – сказав Атрошенко.

Нагадаємо: Служба безпеки України, фонд «Повернись живим» і волонтери створили ще один спільний сервіс для збору даних про переміщення окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: