Поділитись:

«Збивали, збиваємо, і будемо збивати», – сили протиповітряної оборони України

Середа, 02 березня 2022, 12:26
«Збивали, збиваємо, і будемо збивати», – сили протиповітряної оборони України

Повітряне командування «Південь» запевняє, що тримає українське небо під надійним захистом завдяки сучасній техніці та досвідченим і вмотивованим резервістам, які поповнили ряди ППО.

Про це йдеться на офіційній сторінці Повітряного командування «Південь» у Фейсбуці.

«З початку ганебного, віроломного російського наступу ми знищили балістичні, крилаті ракети агресора, ворожі гелікоптери та розхвалені путінськими пропагандистами винищувачі Су-30СМ. Впевнені, що будемо знищувати і далі – допоки на нашій Україні не залишиться жодного загарбника», – йдеться у дописі.

Військові запевняють, що зенітні ракетні комплекси надійні та довели свою спроможність виконувати всі завдання з протиповітряної оборони.

З першого дня війни ряди захисників неба поповнюються досвідченими резервістами, які проявляють героїзм та мужність у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності нашої України. 

« Ми всі робимо одну святу справу – захищаємо рідну землю від нечисті. На шляху до Перемоги нас не зупинять казки про могутність ворожої зброї», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що волонтери компанії SoftServe започаткували ініціативу, яка допомагає відслідковувати актуальну інформацію про черги на кордонах. Все можна побачити зручно і в одному місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів