Поділитись:

Росія знизила темпи наступу: ранковий звіт Генштабу ЗСУ

Понеділок, 28 лютого 2022, 07:51
Росія знизила темпи наступу: ранковий звіт Генштабу ЗСУ

Російські окупанти знизили темпи наступу, але все ще продовжують спроби розвинути успіх на окремих напрямках в наступальній операції проти України.

Про це у ранковому звіті у понеділок, 28 лютого повідомив Генштаб Збройних сил України. 

За даними військових, під час повітряно-наступальної операції противник продовжив нанесення вогневого ураження військовим та цивільним аеродромам, пунктам управління військами (силами), об’єктам системи ППО, важливим критичним об’єктам інфраструктури, населеним пунктам та підрозділам в районах оборони

В порушення норм Міжнародного гуманітарного права окупанти підступно нанесли ракетний удар по житлових будинках в містах Житомир та Чернігів.

Разом з тим, усі спроби російських загарбників щодо досягнення мети військової операції зазнали невдачі.

Вдається успішно відбивати атаки батальйонно-тактичних груп ще на підступах, заставляючи ворога відмовлятися від наступу. Станом на сьогодні, артилерійським вогнем тільки однієї з українських бригад знищено понад 5 колон ворожої техніки та живої сили противника.

«Противник деморалізований та несе великі втрати. Відзначено часті випадки дезертирства та непокори. Ворог зрозумів, що пропаганда і реальність відрізняються. Окупанти нас бояться.Захисники України продовжують утримувати стійку оборону. Слава Україні! Разом переможемо!» – кажуть у Генштабі ЗСУ,

Нагадаємо, в ніч на понеділок, 28 лютого ворог вдарив ракетами по житловому будинку і дитячому садку у Чернігові. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
11 квітня 2024
13 жовтня 2023
10 вересня 2023
29 серпня 2023
27 серпня 2023
07 серпня 2023
27 липня 2023
26 липня 2023
15 липня 2023