Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 24 лютого

Четвер, 24 лютого 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за четвер, 24 лютого.

Війна з Росією

Усю найважливішу інформацію ІА «Конкурент» збирає і постійно оновлює Ознайомитися з дайджестом новин можна тут: Війна з Росією: що там у Луцьку і на Волині [ОНЛАЙН]

Про вибухи на аеродромі

У Луцьку зранку 24 лютого чули вибухи. Як стало відомо – удару зазнав військовий аеродром.

Як повідомили ІА «Конкурент» очевидці, на момент удару бойових літаків на аеродромі не було.

Зазначається, що через вибухи постраждав один службовець ДСНС у Волинській області. Про це повідомив речник ГУ ДСНС у Волинській області Володимир Нестеров.

«Пожежник травмований, але повернувся до виконання обов'язків. Постраждав пожежник ДПРЧ-25. Всі підрозділи 101 укомплектовані додатковими рятувальниками», – запевнив він.

Правоохоронці встановлюють деталі вибуху на військовому аеродромі. Зі слів речниці правоохоронців Ольги Бузулук, там працюали спеціалісти з СБУ та інші фахівці.

«Ми, зі свого боку, надали слідчих, квадрокоптер – встановлюються всі обставини», – зазначила вона.

Про черги до військкомату

У четвер, 24 лютого, кілька десятків чоловіків прийшли до Волинського обласного терцентру комплектування та соцпідтримки. Про це повідомили на фейсбук-сторінці терцентру. 

«Замість черг в магазини і заправки ці хлопці обрали черги в територіальний центр комплектування та соцпідтримки, щоб негайно приєднатися до лав Збройних Сил України та захистити свій дім, свою землю! Перемога буде за нами! Вірте ЗСУ та не піддавайтесь паніці!», – йдеться у повідомленні.

Зауважимо, центри комплектування військовослужбовців працюватимуть цілодобово у всіх районах області.

Інші важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів