Поділитись:

Військкомати на Волині працюватимуть цілодобово

Четвер, 24 лютого 2022, 18:10
Військкомати на Волині працюватимуть цілодобово

Центри комплектування військовослужбовців цілодобово працюватимуть у всіх районах області.

Про це «Суспільному» розповів заступник обласного військового комісара Волині Ігор Підлісний.

Біля Луцького військкомату – черги охочих піти на службу до Збройних Сил. Перші волиняни, які мають бойовий досвід, зі слів Підлісного, прийшли вже о сьомій ранку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десятки чоловіків стоять у черзі до Волинського терцентру, аби приєднатися до лав ЗСУ (відео)

Військкомати на Волині працюватимуть цілодобово

Один із тих, хто прийшов до військкомату – 53-річний Іван. Чоловік каже: зібрав рюкзак щойно почув про військове вторгнення Росії й відразу прийшов до військкомату. Має бойовий досвід в колишній 51-й бригаді.

Підтримати Івана прийшла дружина.

Військкомати на Волині працюватимуть цілодобово

«Хто ще думає вдома – хай виходить, хай ідуть, а не чекають. Привітання в мене до всіх мужиків, хто на диванах сидить – цього разу не відсидяться. Краще вмерти вільною людиною, ніж рабом все життя жити», – каже волинянин.

Олексій 2014-го пішов боронити Україну як доброволець. За фахом медик. Розповідає: готовий служити в будь-якому підрозділі, де знадобляться його навички.

Військкомати на Волині працюватимуть цілодобово

«Час настав! Побачив, наскільки багато хлопців знаходяться тут і хочуть давати смерть москалям. Я бачу багато знайомих облич з 2014-15 року і це надихає і я знаю, що буде перемога за нами. Інакше ніяк. За нашими спинами наші родини і хто, як не ми», – говорить доброволець.

Зі слів заступника військового комісара, резервісти наразі йдуть служити у військові частини, де раніше проходили службу.

«Може статися так, що посада вже зайнята, йому запропонують іншу частину чи підрозділ. Але зараз ідуть люди, які військовозобов’язані і навіть не служили», – зазначив Ігор Підлісний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
13 грудня 2023
20 вересня 2023
10 вересня 2023
22 травня 2023
16 лютого 2023
27 грудня 2022
29 вересня 2022
26 вересня 2022
25 липня 2022
08 червня 2022