Поділитись:

Волинські прикордонники отримали від США нові позашляховики (фото, відео)

Середа, 23 лютого 2022, 18:05
Волинські прикордонники отримали від США нові позашляховики (фото, відео)

Двадцять нових пікапів Mitsubishi L200 будуть патрулювати українсько-білоруський кордон на Волині.

Про це повідомила пресслужба 6-го прикордонного Волинського загону.

У середу, 23 лютого, у Луцьку в управлінні загону водіям урочисто вручили ключі від десяти автомобілів. Ще стільки ж позашляховиків прибуде зі столиці 24 лютого.

Прикордонне відомство продовжує розвивати міжнародну співпрацю. Саме за проєктом міжнародної технічної допомоги охоронці кордону й отримали від Уряду США ці позашляховики. Вартість одного автомобіля складає близько 1,5 мільйона гривень.

Використання у підрозділах нової техніки підвищить ефективність службової діяльності під час виконання завдань з охорони держрубежу. Транспортний засіб може рухатися в найскладніших дорожніх умовах, з легкістю долає грязьові, снігові чи піщані пастки.

Зазначимо, що окрім автомобілів високої прохідності за цим проєктом прикордонники отримають також переносні тепловізори, балістичні шоломи, бронежилети та інше необхідне обладнання й устаткування.

Волинські прикордонники отримали від США нові позашляховики (фото, відео)Волинські прикордонники отримали від США нові позашляховики (фото, відео)Волинські прикордонники отримали від США нові позашляховики (фото, відео)Волинські прикордонники отримали від США нові позашляховики (фото, відео)Волинські прикордонники отримали від США нові позашляховики (фото, відео)Волинські прикордонники отримали від США нові позашляховики (фото, відео)Волинські прикордонники отримали від США нові позашляховики (фото, відео)

Нагадаємо, на Волині посилюватимуть кордон на всіх напрямках, але особливо біля магістральних доріг і пунктів пропуску, які ворог може використати для прориву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
23 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
15:06
12 квітня 2024
05 квітня 2024
04 квітня 2024