Поділитись:

У Ковелі завершили ремонт стадіону «Локомотив» (фото, відео)

Середа, 23 лютого 2022, 09:33
У Ковелі завершили ремонт стадіону «Локомотив» (фото, відео)

У Ковелі завершилася реконструкція стадіону «Локомотив».

Про це повідомляє сайт Волинської ОДА.

Зазначається, що відновлення об’єкту проходила в три етапи. В рамках першого – будівельники відремонтували підтрибунні приміщення та будівлю, де розташований культурний центр, а у рамках другого – облаштували благоустрій території.

На третьому етапі збудували футбольне поле, бігові доріжки, сектори для штовхання ядра, легкоатлетичних стрибків, метання диска, молота і списа, тренажери, встановили дренажну та водовідвідну систему й електронне табло.

Поза цим, на сайті ОДА вказано, що стадіон відповідає сучасним вимогам безбар’єрності та інклюзивності. Зокрема він оснащений пандусами.

У Ковелі завершили ремонт стадіону «Локомотив» (фото, відео)У Ковелі завершили ремонт стадіону «Локомотив» (фото, відео)У Ковелі завершили ремонт стадіону «Локомотив» (фото, відео)У Ковелі завершили ремонт стадіону «Локомотив» (фото, відео)У Ковелі завершили ремонт стадіону «Локомотив» (фото, відео)У Ковелі завершили ремонт стадіону «Локомотив» (фото, відео)У Ковелі завершили ремонт стадіону «Локомотив» (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів