Поділитись:

В Росії лунають серйозні сигнали спротиву політиці Путіна (відео)

Вівторок, 22 лютого 2022, 19:30
В Росії лунають серйозні сигнали спротиву політиці Путіна (відео)

Після визнання незалежності самопроголошених республік у Донецькій та Луганській областях, Росія фактично «поховала» Мінські угоди.

Про це в програмі «Прайм-Тайм» телеканалу Конкурент TV розповів доктор політичних наук, професор ЛНТУ Валентин Малиновський.

Складається так, що і в України тепер немає того «тягара» домовленостей, які були предметом тиску і маніпуляцій. Але – Будапештський меморандум про відмову України від ядерної зброї теж не є дієвим майданчиком, в рамках якого можна було б будувати гарантії безпеки. Фактично, Україна стає вільною від зобов'язань дотримуватись ядерного мораторію.

Кордони так званих ЛНР, ДНР нині не поширюються на всю територію Донецької та Луганської областей, а усвідомлюючи міць та рішучість ЗСУ на сьогодні ніхто не наважується вступити з нами в пряме бойове зіткнення аби «підсунути» лінію розмежування вглиб України.

Отже, зараз час рішучих дій, ворогів треба знищувати інакше вони знищать нас, варто весту жорстку боротьбу з «п’ятою колоною». Інформаційна безпека – частина національної безпеки України. І – слово за нашими партнерами, адже агресія, яка була оголошеною передумовою введення економічних санкцій, вже триває. 

Деталі – у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів