Поділитись:

СБУ оприлюднила розмову бойовиків, які планували обстріли мирного населення (відео)

Вівторок, 22 лютого 2022, 17:56
СБУ оприлюднила розмову бойовиків, які планували обстріли мирного населення (відео)

Співробітники СБУ отримали розмови бойовиків так званих «ЛНР» і «ДНР», які у лютому 2022 року почали ескалацію подій на Донбасі. На оприлюднених записах чути, як терористи та мешканці тимчасово окупованих територій.

Відповідний запис оприлюднили на сайті СБУ.

Між собою бойовики зізнаються, що самі влаштовують провокації та обстрілюють мирне населення, обговорюють накопичення російських військ, у тому числі залучення чеченців «полку Кадирова, дивуються, що сили ЗСУ не ведуться на провокаційні обстріли бойовиків.

Окрім того, вони розповідають, що самі ж бойовики влучили «в будку в Росії» (пізніше ФСБ назвала це «обстрілом прикордонного пункту РФ у Ростовській області»). Підтверджують, що їхні снаряди потрапили у Луганську ТЕС, унаслідок чого місто Щастя залишилося без електро-, водо- і теплопостачання тощо.

Вказані розмови вдалося отримати у ході контррозвідувальної роботи СБУ, яка ведеться для відсічі і стримування збройної агресії РФ у Донецькій та Луганській областях.

Матеріали розсекретили і оприлюднили із дозволу слідчих СБУ, щоб показати, хто насправді відповідальний за нагнітання ситуації на сході України.

Заходи із викриття і документування зловмисників проводили співробітники СБУ у Донецькій та Луганській областях.

Нагадаємо, що міністр оборони Угорщини Тібор Бенко оголосив, що найближчими днями війська угорської армії будуть переміщені до кордону з Україною, щоб реагувати на потенційні гуманітарні завдання і підсилити захист країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
12:01
22 квітня 2024
05 квітня 2024
03 квітня 2024
01 квітня 2024
26 березня 2024
24 березня 2024
23 березня 2024