Поділитись:

У Луцьку за три дні зловили чотирьох містян з наркотиками (фото)

Понеділок, 21 лютого 2022, 12:35
У Луцьку за три дні зловили чотирьох містян з наркотиками (фото)

У Луцьку патрульні протягом трьох діб виявили чотирьох містян, які мали при собі наркотичні речовини.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У ніч на неділю, 20 лютого, на вулиці Рівненській у Луцьку патрульні виявили автомобіль Mercedes-Benz, який рухався з порушенням ПДР. Його зупинили. Під час перевірки документів керманича поліцейські з’ясували, що 28-річний чоловік раніше притягувався до відповідальності за зберігання наркотичних речовин. Патрульні застосували до порушника превентивний захід – поверхневу перевірку, – під час якої виявили поліетиленовий пакетик з порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на наркотичну.

Напередодні, 19 лютого, на вулиці Роговій патрульні виявили 45-річну особу, в якої під час поверхневої перевірки була знайдена речовина, ззовні схожа на наркотичну. 

А у п'ятницю, 18 лютого, патрульні отримали повідомлення про необхідність допомогти поліцейським, які працювали поблизу одного з закладів харчування на проспекті Соборності. Там 23-річний чоловік порушував громадський порядок, лаявся у бік адміністратора закладу та поводив себе агресивно. У чоловіка під час поверхневої перевірки виявили пакетик із невідомою порошкоподібною білою речовиною, схожою на наркотичну. 

Того ж дня під час патрулювання проспектом Волі правоохоронці помітили особу з ознаками наркотичного сп’яніння. У 25-річного чоловіка під час поверхневої перевірки виявили пакетик з речовиною, ззовні схожою на наркотичну.

В усіх випадках патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції для з’ясування всіх обставин.

У Луцьку за три дні зловили чотирьох містян з наркотиками (фото)У Луцьку за три дні зловили чотирьох містян з наркотиками (фото)У Луцьку за три дні зловили чотирьох містян з наркотиками (фото)

Нагадаємо: днями правоохоронці затримали 26-річного лучанина, розповсюджував наркотики у «закладках» через телеграм-канали, які він сам же створив та адміністрував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 квітня 2024
24 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
13 квітня 2024
11 квітня 2024