Поділитись:

Разумков заявив, що його команді не дали відкрити офіс у Харкові - СБУ спростовує звинувачення

Субота, 19 лютого 2022, 15:47
Разумков заявив, що його команді не дали відкрити офіс у Харкові - СБУ спростовує звинувачення
Голова міжфракційного об’єднання «Розумна політика», народний депутат Дмитро Разумков заявив, що Служба безпеки України перешкоджала відкриттю першого офісу громадської організації “Команда Разумкова” у Харкові.

Про це він повідомив у Телеграмі, передає кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні у Харкові ми з колегами планували представити нашу місцеву команду і провести пресконференцію. Однак захід був зірваний Службою безпеки України – у приміщенні, де мало проходити спілкування зі ЗМІ, “випадково” за годину до цього зникло світло, а нас не пустили всередину”, – зазначив Разумков.

В СБУ Укрінформу спростували цю заяву.

"Будь-які заяви про те, що Служба безпеки України перешкоджала проведенню пресконференцій окремих народних депутатів у Харкові не відповідають дійсності. СБУ діє виключно в межах своїх повноважень та закону. І згідно функціоналу не несе жодної відповідальності за наявність чи відсутність електричного струму в містах", – сказали у пресслужбі.

Там також додали, що спроби перекласти на Службу відповідальність за нібито "зірвану" пресконференцію є спробою політичної маніпуляції.

Раніше Разумков інформував, що розпочинає тур регіонами України. За його словами, перший місцевий офіс ГО “Команда Разумкова” відкрито у Харкові. Ним керуватиме народний депутат, член МФО “Розумна політика” Олександр Бакумов (парламентська фракція “Слуга народу”).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
17 квітня 2024
04 квітня 2024
22 лютого 2024
11 лютого 2024
11:01
06 лютого 2024
06 січня 2024
29 грудня 2023