Поділитись:

У Луцьку муніципали «затарилися» горілкою і сигаретами без «акцизок» (фото)

П'ятниця, 18 лютого 2022, 18:05
У Луцьку муніципали «затарилися» горілкою і сигаретами без «акцизок» (фото)

У Луцьку муніципали виявили на одному з ринків «точку», де торгували саморобною горілкою і сигаретами без акцизних марок.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

У п'ятницю, 18 лютого, під час чергового рейду інспектори відділу протидії стихійній торгівлі департаменту муніципальної варти виявили продаж алкоголю-сурогату та тютюнових виробів без марок акцизного податку продавчинею кіоску № 42 на території ринку «Лучеськ», на проспекті Відродження, 1, у Луцьку.

«На продавчиню, яка приторговує рідиною сумнівного походження з різким запахом спирту – сурогатом, а також тютюновими виробами без марок акцизного податку, було складено протоколи про адміністративне правопорушення за  ч. 1 та ч. 3 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу відповідно у розмірі: від 3400 до 10200 та від 6800 до 13600 гривень.
Матеріали адміністративних справ передано до Луцького міськрайонного суду Волинської області, який визначить розмір штрафу», – повідомили у департаменті.

Лучан, яким відома інформація про функціонування так званих «точок», де здійснюється незаконна торгівля алкоголем чи тютюновими виробами, закликають повідомляти департамент муніципальної варти. Конфіденційність гарантують.

Телефон, Viber, Telegram, WhatsApp: 067 00 00 679.
E-mail: [email protected]

У Луцьку муніципали «затарилися» горілкою і сигаретами без «акцизок» (фото)У Луцьку муніципали «затарилися» горілкою і сигаретами без «акцизок» (фото)У Луцьку муніципали «затарилися» горілкою і сигаретами без «акцизок» (фото)

Нагадаємо: у Луцьку на вул. Арцеулова, 5, інспектори муніципальної варти змусили власника демонтувати тимчасову споруду для чищення ковдр і подушок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів