Поділитись:

На Волині силовики і місцеві жителі облаштовують фортифікаційні споруди (фото)

П'ятниця, 18 лютого 2022, 12:44
На Волині силовики і місцеві жителі облаштовують фортифікаційні споруди (фото)

Аби оперативно та ефективно реагувати на зовнішні загрози, тривають заходи з посилення охорони кордону з Білоруссю та продовжується його інженерне облаштування.

Про це повідомила пресслужба 6-го прикордонного Волинського загону.

Роботи відбуваються не лише на лінії державного рубежу, а й в прикордонні. Допомагають правоохоронцям й місцеві.

У четвер, 17 лютого, в Ковельському районі провели акцію «В єдності наша сила!». У заходах взяли участь й прикордонники Волинського загону. Разом з силовиками, місцевими громадами та патріотично налаштованими мешканцями прикордоння військовослужбовці облаштовували фортифікаційні споруди та захисні об’єкти. Дружньо копали окопи та обабіч доріг встановлювали укріплення для важної техніки. 

Крім того, начальник Волинського прикордонного загону Сергій Лозінський разом з головою Ковельської районної державної адміністрації Ольгою Черен та очільником райради В’ячеславом Швораком побували безпосередньо на лінії українсько-білоруському кордону, де обговорили нагальні питання його укріплення й подальшого інженерного облаштування.

На Волині силовики і місцеві жителі облаштовують фортифікаційні споруди (фото)На Волині силовики і місцеві жителі облаштовують фортифікаційні споруди (фото)На Волині силовики і місцеві жителі облаштовують фортифікаційні споруди (фото)На Волині силовики і місцеві жителі облаштовують фортифікаційні споруди (фото)На Волині силовики і місцеві жителі облаштовують фортифікаційні споруди (фото)На Волині силовики і місцеві жителі облаштовують фортифікаційні споруди (фото)На Волині силовики і місцеві жителі облаштовують фортифікаційні споруди (фото)На Волині силовики і місцеві жителі облаштовують фортифікаційні споруди (фото)На Волині силовики і місцеві жителі облаштовують фортифікаційні споруди (фото)

Нагадаємо: на тлі можливого вторгнення РФ в Україну стало відомо, що за кордон протягом трьох днів виїхало 135 тисяч українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів