Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 17 лютого

Четвер, 17 лютого 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за четвер, 17 лютого.

Про хитру красуню

У Луцьку дівчина скористалася послугами студії Галини Марушко, що на вулиці Лесі Українки, та не заплатила гроші в сумі 1100 грн. Про це у коментарі ІА «Конкурент» розповіла власниця салону.

Інцидент трапився ще у вівторок, 15 лютого, тому в студії до сьогодні все ж сподівалися на порядність дівчини.

«Вона записалася на фарбування. Ми заздалегідь обговорили вартість – клієнтці все підійшло. Окрім фарбування, я підрізала їй кінчики волосся – послугу надала якісно», – розповідає Галина Марушко.

Проте по закінченню фарбування клієнтка раптом «згадала», що гроші вона забула, й пообіцяла їх принести. Після чого пішла і не повернулася.

Про обмежувачі

У Луцьку триває демонтаж різноманітних обмежувачів руху, які незаконно встановлені на проїжджих частинах вулиць і дворів.

Згідно з рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 16 лютого демонтажу підлягають вісім обмежувачів у Луцьку та по одному «комплекту» у селах Забороль і Великий Омеляник.

Нагадаємо, у Луцьку на об’єктах благоустрою забороняється самовільно переобладнувати проїзди у спосіб, що заважає проїзду спеціальних машин швидкої допомоги, пожежної, прибиральної та аварійної техніки; самовільно встановлювати різноманітні конструкції. Таким чином, розміщення будь-яких обмежувачів у проїздах забороняється.

Про «здутий» паркан

Сьогодні сильний шквальний вітер повалив металевий паркан на вулиці Яровиця, перед поворотом на вулицю Винниченка. Фото з місця інциденту ІА «Конкурент» надіслали читачі.

Паркан огороджує земельну ділянку біля житлового комплексу «Яровиця». Огорожа, яка впала, перегородила частину тротуару перед пішохідним переходом біля піцерії «Фелічіта».

Інші цікаві та важливі новини: