Поділитись:

Начальник поліції Волині про кількість патрулів, охорону об’єктів інфраструктури та органів державної влади (відео)

Середа, 16 лютого 2022, 18:30
Начальник поліції Волині про кількість патрулів, охорону об’єктів інфраструктури та органів державної влади (відео)

Особовий склад Національної поліції України з 14 по 19 лютого переведений на посилений режим несення служби.

Про це у програмі прайм-тайм розповів начальника ГУНП у Волинські області Юрій Крошко

З його слів, на практиці це означатиме збільшення кількості патрулів, які забезпечуватимуть публічну безпеку та порядок на вулицях, взяття під охорону окремих об’єктів  інфраструктури, органів державної влади та місцевого самоврядування.

Насправді посилений режим запроваджується не вперше, тому нічого особливого не відбувається. Однак, крім звичайного патрулювання та стеження за дотриманням правопорядку поліція пильнує за переміщенням підозрілих осіб (груп осіб), підозрілого транспорту для запобігання можливих провокацій, інших дій з внутрішньої дестабілізації.

«Краще перепильнувати, аніж пропустити небезпеку», – зазначає начальник ГУНП.

Щодо будь-якої тривожної інформації поліція радить перевіряти її, не поспішати з висновками чи прийняттям рішень, довіряти офіційним джерелам. При виявленні підозрілих осіб чи транспорту – телефонувати на лінію «102».

Проведення масових заходів в цей період не забороняється, поліція лише стежитиме за дотриманням правопорядку. Зброї різних видів, спецтранспорту та пального у поліції вистачає, аби в межах фізичних можливостей особового складу виконати свої обов’язки.

Детальніше – у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів