Поділитись:

Вулиці Луцька патрулюють бійці спецпідрозділів (фото)

Середа, 16 лютого 2022, 16:03
Вулиці Луцька патрулюють бійці спецпідрозділів (фото)

На вулиці обласного центру Волині вийшли додаткові наряди співробітників спецпідрозділів, озброєних автоматичною зброєю. 

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Зокрема, у середу, 16 лютого, на вулицях Луцька несуть службу чотири додаткових наряди співробітників спецпідрозділів. Також поліцейські разом з представниками всіх громадських формувань несуть службу в максимальній наближеності до об’єктів критичної інфраструктури.

«Їхня мета – оперативніше реагувати на будь-які загрози безпеці громадян і установ. Посилений режим поліції – це не додатковий привід для паніки. Це про захист та повну готовність», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, починаючи з 14 лютого правоохоронці посилили активну присутність на вулицях для забезпечення безпеки громадян.

«Добропорядним людям нема за що хвилюватись, всі ці заходи – задля їхньої безпеки», – наголосив очільник поліції Волині Юрій Крошко.

Так, щодоби до забезпечення публічної безпеки і порядку залучається понад 300 поліцейських у складі майже 150 нарядів. Це поліцейські офіцери громад, дільничні, групи реагування патрульної поліції, управління патрульної поліції, рота поліції особливого призначення, рота «Світязь» та інші.

Вулиці Луцька патрулюють бійці спецпідрозділів (фото)Вулиці Луцька патрулюють бійці спецпідрозділів (фото)Вулиці Луцька патрулюють бійці спецпідрозділів (фото)Вулиці Луцька патрулюють бійці спецпідрозділів (фото)Вулиці Луцька патрулюють бійці спецпідрозділів (фото)

Нагадаємо: на українсько-білоруському кордоні посилюють захист кордону: пробурюють землю, закріплюють бетонні стовпи та натягують «єгозу». Такий паркан тут облаштовують вперше за 30 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 квітня 2024
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024