Вулиці Луцька патрулюють бійці спецпідрозділів (фото)

Середа, 16 лютого 2022, 16:03

На вулиці обласного центру Волині вийшли додаткові наряди співробітників спецпідрозділів, озброєних автоматичною зброєю. 

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Зокрема, у середу, 16 лютого, на вулицях Луцька несуть службу чотири додаткових наряди співробітників спецпідрозділів. Також поліцейські разом з представниками всіх громадських формувань несуть службу в максимальній наближеності до об’єктів критичної інфраструктури.

«Їхня мета – оперативніше реагувати на будь-які загрози безпеці громадян і установ. Посилений режим поліції – це не додатковий привід для паніки. Це про захист та повну готовність», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, починаючи з 14 лютого правоохоронці посилили активну присутність на вулицях для забезпечення безпеки громадян.

«Добропорядним людям нема за що хвилюватись, всі ці заходи – задля їхньої безпеки», – наголосив очільник поліції Волині Юрій Крошко.

Так, щодоби до забезпечення публічної безпеки і порядку залучається понад 300 поліцейських у складі майже 150 нарядів. Це поліцейські офіцери громад, дільничні, групи реагування патрульної поліції, управління патрульної поліції, рота поліції особливого призначення, рота «Світязь» та інші.

Нагадаємо: на українсько-білоруському кордоні посилюють захист кордону: пробурюють землю, закріплюють бетонні стовпи та натягують «єгозу». Такий паркан тут облаштовують вперше за 30 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: