Поділитись:

Роблять сквер і бордюри: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)

Вівторок, 15 лютого 2022, 19:24
Роблять сквер і бордюри: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)

У Луцьку на проспекті Волі продовжили ремонтні роботи, які призупинили взимку через погодні умови. 

У вівторок, 15 лютого на тротуарі з лівого боку проспекту, поруч із Будинком природи почали знімати шар ґрунту. Тут зріжуть частину дерев для облаштування скверу. 

Також поновили роботи на тротуарах. Тут найближчим часом продовжать укладати бруківку. Наразі ремонтники облаштовують бордюри обабіч проспекту. 

Працюють також над мережею вуличного освітлення. 

Роблять сквер і бордюри: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Роблять сквер і бордюри: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Роблять сквер і бордюри: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Роблять сквер і бордюри: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Роблять сквер і бордюри: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Роблять сквер і бордюри: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Роблять сквер і бордюри: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Роблять сквер і бордюри: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото) 

Нагадаємо: реконструкція проспекту Волі почалася у травні минулого року. На ділянці від вулиці Шопена до Київського майдану змінили дорожнє покриття та почали облаштовувати тротуари, паркувальні кишені і велодоріжки. Реконструкцію повинні завершити цього року. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів