Поділитись:

Волинські патрульні за ніч зловили трьох п'яних водіїв

Вівторок, 15 лютого 2022, 10:41
Волинські патрульні за ніч зловили трьох п'яних водіїв

Волинські патрульні за ніч зловили трьох водіїв, які перебували за кермом авто у стані алкогольного сп'яніння, причому одного з них зловили п'яним вдруге протягом року.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

«Патрульна поліція Волині дякує небайдужим та нетерпимим до правопорушень громадянам. Дякуємо усім заявникам, які повідомляють про перебування керманичів у стані сп’яніння!
Зауважимо, що у 2021 році на Волині зареєстровано 62 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, з них 15 ДТП — з постраждалими, в яких 2 особи загинули та 17 осіб травмувалися.
Вже за січень 2022 року зареєстровано 5 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, з них 1 ДТП з постраждалими, де травмувалися 5 осіб», – йдеться у дописі.

У ніч на вівторок, 15 лютого, волинські патрульні зупинили трьох водіїв, які керувати транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Один з керманичів зробив це вдруге протягом року. 

Правоохоронці закликають громадян бути свідомими та не сідати за кермо у стані сп’яніння, оскільки окрім значного штрафу це може мати непоправні наслідки.

Нагадаємо, старший лейтенант ЗСУ, помічник начальника служби ракетно-артилерійського озброєння, постав перед судом за любов до швидкості й алкоголю, що в поєднанні призвело до дорожно-транспортної пригоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів