Поділитись:

На Волині нетверезий офіцер протаранив мотоциклом Range Rover

Понеділок, 14 лютого 2022, 15:20
На Волині нетверезий офіцер протаранив мотоциклом Range Rover

фото ілюстративне

Старший лейтенант Збройних Сил України, помічник начальника служби ракетно-артилерійського озброєння, постав перед судом за любов до швидкості й алкоголю, що в поєднанні призвело до дорожно-транспортної пригоди. 

Відповідний вирок ухвалив Ковельський міськрайонний суд Волинської області 7 лютого.

Як вбачається з вироку, 18 липня 2021 року о 21:10 чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, керуючи мотоциклом «Kawasaki-Z 750» зіткнувся з автомобілем «Range Rover». Внаслідок зіткнення пасажирка двоколісного отримала відкритий перелом фаланги пальця лівої кисті.

Обвинувачений пояснив, що у той день, святкуючи день народження, випив алкогольного пива, після чого сів на свого мотоцикла та разом із подругою поїхав у напрямку з села Турійськ до Ковеля. Раптом автомобіль  «Range Rover», який рухався перед ним, різко почав гальмувати. Водій мотоцикла теж намагався зменшити швидкість, але не встиг зупинитися і врізався в авто.

У суді чоловік повністю визнав свою вину та компенсував завдані збитки. Суд також врахував, що він – молода особа, виключно позитивно характеризується за місцем проходження служби, брав участь в АТО/ООС, одружений, раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Тож, дослідивши всі обставини справи, суд визнав чоловіка винним та присудив йому покарання у вигляді штрафу розміром 51 тисяча гривень.

Нагадаємо, що водій Wolkswagen Transporter, який у вересні минулого року спричинив подвійну ДТП з потерпілими у селі Боратин поблизу Луцька, отримав покарання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів