Поділитись:

Знайшли в бабусі: волинянка три роки шукала викраденого сина (відео)

Вівторок, 15 лютого 2022, 09:52
Знайшли в бабусі: волинянка три роки шукала викраденого сина (відео)

На Волині колишній чоловік три роки переховував від матері викраденого сина.

Про це йдеться в сюжеті Катерини Курбанової та Павла Лісівненка для програми «Вікна-Новини» на телеканалі СТБ.

25-річна Світлана Заянчуковська з Волині звернулася до журналістів, аби їй допомогли відшукати 6-річного сина, який зник три роки тому, коли його із дитсадка забрав батько. 

Світлана востаннє бачила свого сина Іллю у травні 2019 року. 

Сина у Світлани забрав його рідний батько. На той момент пара вирішила розлучитися. Ініціаторкою розлучення була жінка. Зустрічам сина й чоловіка вона не перешкоджала. Звичайна прогулянка мала відбутися й у день зникнення дитини.

Чоловік забрав дитину із садочка, проте не привів до матері. Він перестав відповідати на дзвінки. Жінка пішла до нього додому в сусіднє село, проте ворота були замкнені. Жінка викликала поліція, але правоохоронці не допомогли, адже батьки хлопчика ще не були офіційно розлучені. Тож жінка звернулася до суду.

Суд пару розлучив і визначив, що Ілля житиме з матір'ю. Але дитину не знайшли. Чоловік змінив номер телефону, за двома адресами, де він міг бути, судові виконавці нікого не виявили. Крім того, хлопчик уже понад два роки не відвідував садочок. 

Співробітники поліції міста Ківерці Луцького району оголосили чоловіка в розшук.

Вистежити чоловіка поліції все ж вдалося. Він разом із сином жив у сусідньому селі у своїх батьків. 

Як розповіла речниця ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук, із чоловіком кілька днів спілкувалися, аби він добровільно повернув дитину, виконавши відповідну ухвалу суду, адже було навіть відкрите кримінальне провадження про незаконне позбавлення волі. Зрештою чоловіка переконати вдалося.

6-річного Іллю повернули матері

А проти чоловіка наразі відкриті три кримінальні провадження: ухиляння від сплати аліментів, невиконання судового рішення та викрадення сина. Усі матеріали передадуть до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
15 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024
04 квітня 2024
02 квітня 2024
27 березня 2024
15 березня 2024
08 березня 2024
03 березня 2024