Хабар у 4 тисячі доларів: подробиці затримання заступника голови Ковельської РДА (відео)

Понеділок, 14 лютого 2022, 16:49

У приміщенні Волинської ОДА 14 лютого затримали заступника голови Ковельської райдержадміністрації Дмитра Красносельського.

Із власних джерел Інформаційному агентству ВолиньPost відомо, що посадовця затримали через чималий хабар – 4 тисячі доларів. Слідчі дії досі тривають, офіційно затримання поки не коментують.

За попередньою інформацією, гроші Красносельський брав за сприяння в отриманні дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Як повідомляє ІА Волинські новини, у приміщення Дмитро Красносельський увійшов о 13:39 і відразу попрямував в туалет на першому поверсі. Слідом за ним в будівлю увійшли близько 8 правоохоронців і побігли до сходів. Затримали Красносельського, коли він вийшов із вбиральні.

Довідково:
Дмитро Красносельський – уродженець Луганська, навчався у Луганському інституті внутрішніх справ МВС України, працював в органах МВС Луганщини, а в 2014 році очолив Кремінську РДА Луганської області. З вересня 2020 року працював заступником голови Маневицької РДА, а 20 квітня 2021 року призначений заступником голови Ковельської РДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: