Поділитись:

У школах Володимира встановлять очищувачі повітря за 50 тисяч євро

Четвер, 10 лютого 2022, 10:26
У школах Володимира встановлять очищувачі повітря за 50 тисяч євро

У школах Володимира встановлюють рекуператори для очищення повітря. Роботи виконуються в межах проєкту «Боротьба з пандемією COVID-19», який фінансується коштом уряду Німеччини.

Про це інформує сайт Володимир-Волинської міської ради.

Проєктом передбачено встановлення 120 рекуператорів, по 24 у кожній з п’яти шкіл міста. Вартість проєкту складає 49937 євро.

«Рекуператори належать до припливно-витяжних систем. Такий прилад діє в обох напрямках: забирає відпрацьоване повітря з приміщення, випускає його зовні та бере свіже повітря з вулиці. Така система провітрювання класів забезпечить економічно-раціональне використання теплової енергії та профілактики вірусних захворювань через системне надходження кисню у замкнуті приміщення – класи у яких школярі проводять 80% свого активного часу», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що кінцевою метою проєкту є забезпечення більшості шкільних класів вентиляційними системами, необхідними для запобігання та профілактики респіраторних захворювань, в тому числі COVID-19.

У школах Володимира встановлять очищувачі повітря за 50 тисяч євроУ школах Володимира встановлять очищувачі повітря за 50 тисяч євро 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів