Поділитись:

У Володимирі відбувся IV Всеукраїнський турнір з футзалу серед юнаків (фото)

Вівторок, 08 лютого 2022, 00:24
У Володимирі відбувся IV Всеукраїнський турнір з футзалу серед юнаків (фото)

У Володимирі на базі спортивного комплексу центру «Спорт для всіх» з 4 по 6 лютого відбувався IV Всеукраїнський турнір з футзалу «Тисячолітнє місто» серед юнаків 2012 року народження.

Про це повідомляють на веб-сайті Володимир-Волинської міськради.

Організували турнір тренер місцевої команди по футболу Владислав Панченко та управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.

Всього у турнірі брали участь 15 команд з різних областей України. Серед учасників були дівочі команди з Маневич, Сокаля та Володимира. Три насичених дні турніру визначили призерів змагань, серед яких  команда з Ковеля та дві команди з Луцька. Бронзу у турнірі здобула команда з Ковеля ДЮФК Тайм, срібні призери – ДЮФШ Волинь, а переможцями турніру стала команда ДЮСШ 4 з Луцька.

На жаль, команда з Володимира не увійшла в трійку кращих, але проявила морально-вольові якості, не поступалась у боротьбі та показала сильну командну гру. Всі команди нагородили кубками, медалями, солодощами та календарями.

Окрім цього, у кожній команді виділили кращого гравця турніру. У володимирській команді таким став Максим Мартинюк. Організатори турніру дякують усім командам за участь у турнірі та бажають успіхів у подальших змаганнях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів