Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 8 лютого

Вівторок, 08 лютого 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 8 лютого

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за вівторок, 8 лютого.

Про диво-ДТП

У Липинах зранку у вівторок, 8 лютого, автомобіль Chevrolet влетів у відбійник. Залізна конструкція проштрикнула салон легковика наскрізь. Про це ІА «Конкурент» повідомили очевидці. 

Дивом у ДТП не постраждали ані водій, ані пасажирка. Як повідомив завідувач диспетчерської Центру екстреної медицини Волині Станіслав Лінник, вони відмовилися від надання медичної допомоги.

За словами речниці волинських правоохоронців Ольги Бузулук, на водія склали адмінматеріали за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ст. 139 (Пошкодження шляхів, залізничних переїздів, інших шляхових споруд та технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів для їх усунення) КУпАП.

Про майже ДТП

У Луцьку ледь не сталася дорожньо-транспортна пригода через порушення ПДР одним з учасників руху. Відео ІА «Конкурент» надіслали читачі.

Інцидент стався зранку у вівторок, 8 лютого, на кільці біля стадіону «Авангард». На записі видно, що автомобіль автора відео, Opel Astra, рухаючись з проспекту Перемоги, повертає на кільце на проспекті Василя Мойсея і рухається правою смугою у напрямку вулиці 8 Березня. Раптом з лівого ряду просто перед капотом «опеля» проскочив Renault Duster чорного кольору і попрямував у напрямку вулиці Шопена.

«Так рванув, як йолоп», – зазначив водій «опеля», який ледь встиг загальмувати, аби не припустити зіткнення.

На щастя, реакція керманича легковика допомогла запобігти дорожньо-транспортній пригоді.

Про страшну ДТП

Вчора, 7 лютого, на підприємстві у Маневичах 32-річний водій вантажівки MAN, рухаючись заднім ходом, здійснив наїзд на 63-річного місцевого мешканця.

Потерпілого в тяжкому стані з закритим переломом грудної клітини доставили у Маневицьку центральну районну лікарню. На жаль, чоловік отримав травми несумісні з життям, він помер під час надання медичної допомоги у місцевій лікарні.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. Триває розслідування.

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 8 лютого

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів