Поділитись:

Затримали головного організатора каналу нелегальної міграції з Волині до ЄС (фото, відео)

Вівторок, 08 лютого 2022, 13:24
Затримали головного організатора каналу нелегальної міграції з Волині до ЄС (фото, відео)

Прикордонники затримали головного організатора незаконного переправлення осіб через українсько-польський кордон у межах Волині.

Про це повідомила пресслужба 6-го прикордонного Волинського загону.

Головного організатора незаконного переправлення нелегалів до країн ЄС через українсько-польський кордон у межах Волині затримали днями в Київській області. Ним виявився 51-річний громадянин Сирії.

Заходи з викриття проводили в рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 332 ККУ (Незаконне переправлення осіб через кордон), відкритого за матеріалами оперативних співробітників Волинського прикордонного загону. 

Наразі громадянину Сирійської Арабської Республіки обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту та оголосили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 КК України.

Заходи із затримання злочинця оперативні співробітники Держприкордонслужби проводили спільно з  працівниками управління міграційної поліції ГУНП у Волинській області та слідчого відділу Володимир-Волинського відділу поліції, за силової підтримки бійців «ДОЗОР», за процесуального керівництва Володимир-Волинської окружної прокуратури.

Затримали головного організатора каналу нелегальної міграції з Волині до ЄС (фото, відео)Затримали головного організатора каналу нелегальної міграції з Волині до ЄС (фото, відео)

Нагадаємо, двох сирійців, нині громадян України та жителів Київщини, звинувачують у тому, що вони за 6000 євро взялися допомогти колишньому земляку у незаконному переправленні у Євросоюз. Проте порушника кордону затримали польські прикордонники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
02 травня 2024
01 травня 2024
30 квітня 2024
29 квітня 2024
27 квітня 2024
26 квітня 2024
25 квітня 2024
24 квітня 2024