Поділитись:

За кордоном затримали трьох осіб, які скоїли злочини на Волині

Вівторок, 08 лютого 2022, 11:20
За кордоном затримали трьох осіб, які скоїли злочини на Волині

З початку року правоохоронці затримали вже трьох злочинців, які переховувались за кордоном.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

На Волині ці особи вчинили тяжкі та особливо тяжкі злочини і перебували в розшуку. Невдовзі вони в Україні нестимуть покарання за скоєне, нині ж вживаються заходи щодо їх екстрадиції.

Один з них розшукувався з 2015 року за нанесення тяжкого тілесного ушкодження, другий – за скоєння розбійного нападу, третій зловмисник розшукувався з 2020 року за крадіжку з проникненням. Наразі їх місце перебування встановлено і вони затримані.

Затримання небезпечних правопорушників стало можливим завдяки співпраці кримінальної поліції Волині, сектору міжнародного поліцейського співробітництва ГУНП та колег-правоохоронців з інших країн.

Ця робота триває на постійній основі.

Так, у 2021 році було затримано та здійснено екстрадицію трьох громадян України, які розшукувались поліцією. Нині вони відбувають покарання за скоєне.

Поліція вживає всіх заходів, аби порушники, які вчинили злочини у своїй країні та виїхали за кордон, не уникли притягнення до відповідальності.

Нагадаємо, мешканку Зимнівської громади Юлію Татарову, яку шукала поліція за скоєння крадіжки, затримали в місті Олевськ Житомирської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів