Поділитись:

У Луцькому районі зловмисник, якого шукала поліція, пограбував знайому (фото, відео)

Понеділок, 07 лютого 2022, 11:09
У Луцькому районі зловмисник, якого шукала поліція, пограбував знайому (фото, відео)

У Луцькому районі 33-річний волинянин побив 55-річну жінку й забрав у неї телефон, каністри з бензином і гроші.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У п’ятницю, 4 лютого, до поліції надійшло звернення від 55-річної мешканки міста Рожище. Жінка повідомила, що товариш вдарив її та пограбував. Зловмисник відкрито заволодів мобільним телефоном, двома каністрами з бензином та коштами заявниці й зник з місця події.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, співробітники кримінальної поліції, працівники групи реагування патрульної поліції та дільничний. Правоохоронці опитали потерпілу та отримали детальний опис грабіжника. До розшуків залучили кінологів зі службовим собакою. Завдяки оперативному реагуванню зловмисника затримали у лічені години.

Це 33-річний житель сусіднього села, чоловік раніше судимий та перебував у розшуку. Йому вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства) Кримінального кодексу України. Викрадене вилучено. Вирішується питання про обрання грабіжнику запобіжного заходу.

У Луцькому районі зловмисник, якого шукала поліція, пограбував знайому (фото, відео)У Луцькому районі зловмисник, якого шукала поліція, пограбував знайому (фото, відео)У Луцькому районі зловмисник, якого шукала поліція, пограбував знайому (фото, відео)

Нагадаємо, 6 лютого у Луцьку двоє невідомих чоловіків намагалися витягти гроші з платіжного термінала, розташованого поблизу магазину «Знання» на проспекті Волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024