Поділитись:

Повідомили деталі пограбування терміналу в центрі Луцька (відео)

Понеділок, 07 лютого 2022, 09:33

У Луцьку двоє невідомих чоловіків намагалися витягти гроші із платіжного термінала, поблизу магазину «Знання» на проспекті Волі.

Про деталі цієї пригоди інформує 12 канал.

8 ранку 6 лютого, коли на вулиці було майже видно, двоє молодиків порпалися в терміналі. Пізніше з’ясується, що злодії здерли верхню кришку терміналу, використавши шматок труби, який валявся поряд з місцем злочину. Після цього вони зняли з пристрою монітор і купюроприймач. До грошей, скоріш усього, дістатися не встигли. Їх побачив перехожий. Не довго думаючи, зателефонував у поліцію.

Зловмисники, зрозумівши, що авантюра вийшла з-під контролю – подалися навтьоки. За ними побіг і перехожий, втім, наздогнати зловмисників не вдалося.

«Патрульні викликали слідчо-оперативну групу, всім екіпажам передали орієнтування. Відомо, що чоловіки ці побігли на вулицю Глушець», – розповіла речниця патрульної поліції Волині Валентина Мельник.

Станом на обідню пору неділі, 6 лютого, зловмисників так і не знайшли. Розтрощений платіжний термінал патрульні заклеїли чорною плівкою, а усі речові докази забрали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів