Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 06 лютого 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині тижня, що минає:

Про олігарха

Волинський олігарх, екснардеп Сергій Мартиняк накопичив понад сто гектарів землі, виділеної учасникам АТО. Про це написало видання «Сила правди».

Журналісти провели розслідування та з'ясували, що понад 100 гектарів землі, які колись належали учасникам АТО на Волині, тепер у власності фірми, якою володіє Сергій Мартиняк. Земельні ділянки розташовані у Горохівському, Турійському та Володимир-Волинському районах.

Щонайменше 19 % виділених земельних ділянок для волинських атовців мають нових власників. І більшість із них не лише фізичні особи, а й юридичні – аграрії та аграрні компанії, які пов'язані й з іншими відомими на Волині політиками.

Про Голованя

Зранку у вівторок, 1 лютого Луцьк приголомшила новина про смерть Миколи Голованя. Легендарний луцький скульптор, автор однієї з головних архітектурних перлин міста – Будинку з химерами – відійшов у засвіти на лікарняному ліжку. Про це журналістам ІА «Конкурент» розповів лучанин Дмитро Безвербний

За його словами, останнім часом Микола Микитович почувався погано. Кілька тижнів він лікувався в обласній лікарні – мав серйозні проблеми із серцем. Врешті, його серце не витримало

«Він у останні місяці вже був у лікарнях. Його намагалися виходити. Ставало то ліпше, то гірше. Останній місяць йому було дуже погано. Лікарі казали, що в нього дуже спрацьовано серце. Вчора різко стало гірше, і сьогодні, на жаль, його не стало», – розповідає Дмитро. 

Прощання із легендарним луцьким скульптором було на диво скромним – геть не схожим на життя, яке він прожив. У середу, 2 лютого, більше сотні лучан прийшли до нижнього храму Свято-Троїцького кафедрального собору у центрі міста, аби провести його в останню путь.

Про вигране авто

Лучанка Ольга Карпук стала головною переможницею акції ПриватБанку. З автосалону Дніпра пані Ольга з чоловіком вирушили додому за кермом новенької Toyota Proace City Verso.

Наприкінці минулого року серед клієнтів, які встановили РOS-термінали ПриватБанку у своїх торгових точках, проводилась акція «Авто під ялинку з еквайрингом від ПриватБанку». Клієнтам потрібно було лише зареєструватись в акції та залишити коментар під постом у Facebook.

«Я подумала: Чому б і ні? – і зареєструвалась. Клієнтами ПриватБанку наша родина є вже не один десяток років. Та власне це і єдиний банк, послугами якого ми користуємось. Емоції, які я зараз відчуваю, просто не передати. Це мій перший виграш в житті. Я щаслива!», – розказує пані Ольга.

Сергій Макаренко, керівник напрямку торгового еквайрингу, вручив ключі від авто переможниці.

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів