Поділитись:

Україна без нагород: медальний залік Олімпіади-2022 після 2-го змагального дня

Неділя, 06 лютого 2022, 23:34
Україна без нагород: медальний залік Олімпіади-2022 після 2-го змагального дня

У Пекіні закінчився другий день Олімпійських ігор-2022. Змагання проходили в 10 видах спорту – лижних перегонах, кьорлінгу, фігурному катанні, фристайлі, хокеї, санному спорті, лижному двоборстві, стрибках з трампліну, сноубордингу та ковзанярському спорті.

Про це пише «Суспільне спорт».

Чергові комплекти медалей були розіграні у чотирьох видах спорту: лижних перегонах, стрибках з трампліну, ковзанярському спорті, фристайлі. Перші нагороди були розіграні у санному спорті та сноубордингу.

За підсумками двох змагальних днів на Олімпіаді-2022 збірна України залишається без медалей. Найкращий результат показали українські санкарі: Антон Дукач та Андрій Мандзій оновили особисті результати, фінішувавши на 22-му та 27-му місцях відповідно.

Найбільшу кількість медалей у другий змагальний день здобули представники ОКР – три. «Золото» в активі лижника Алєксандра Большунова.

Усі медалісти другого змагального дня Олімпіади-2022:

  • Лижні перегони (скіатлон): 1. Алєксандр Большунов (ОКР), 2. Дєніс Спіцов (ОКР), 3. Ііво Нісканен (Фінляндія)
  • Фристайл (могул): 1. Джакара Ентоні (Австралія), 2. Джаелін Кауф (США), 3. Анастасія Смірнова (ОКР)
  • Санний спорт (одиночний турнір): 1. Йоганнес Людвіг (Німеччина), 2. Вольфганг Кіндль (Австрія), 3. Домінік Фішналлер (Італія)
  • Стрибки з трампліна (нормальний трамплін): 1. Рьою Кобаясі (Японія), 2. Мануель Феттнер (Австрія), 3. Давід Кубацкі (Польща)
  • Сноубординг (слоупстайл): 1. Зої Садовські-Сіннотт (Нова Зеландія), 2. Джулія Маріно (США), 3. Тесс Коуді (Австралія)
  • Ковзанярський спорт (5000 метрів): 1. Нільс ван дер Пул (Швеція), 2. Патрік Рьост (Нідерланди), 3. Гальгейр Енгебротен (Норвегія)

Продовжує очолювати медальний залік збірна Норвегії. В активі норвежців – три медалі (дві з яких – золоті).

Лідерами за кількістю медалей є представники ОКР. За підсумками двох змагальних днів вони виграли п'ять нагород і лише одну золоту.

Нагадаємо, що в Україні зимові Олімпійські ігри-2022 транслюватимуть телеканал UA:Перший та онлайн-платформа Суспільне Спорт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів