Поділитись:

На сайті Луцькради пропонують зробити окремий розділ для інформації про тероборону

П'ятниця, 04 лютого 2022, 14:00
На сайті Луцькради пропонують зробити окремий розділ для інформації про тероборону

Фото ілюстративне

На сайті Луцької міської ради пропонують зібрати всю інформацію, яка необхідна мешканцям громади у разі початку бойових дій. 

Відповідну пропозицію під час круглого столу «Територіальна оборона як основа захисту громади» у четвер, 3 лютого озвучив голова фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» у Луцькраді Тарас Шкітер.

Тарас ШкітерТарас Шкітер
 

За його словами, зараз у місті нема узагальненої і доступної всім інформації про те, як діяти. Крім того, навіть профільні організації все ще не працюють скоординовано. 

«Було би непогано на сайті Луцької міської ради зробити вкладку «Територіальна оборона». І щоб тут була зібрана і доступно структурована вся необхідна інформація. Тим паче, є люди, які готові її надавати», – зазначив він. 

На сайті Луцькради пропонують зробити окремий розділ для інформації про тероборону 

Розділ, за задумом, має містити інформацію як для цивільного населення, так і для військових. Крім того, тут повинні бути адреси бункерів, план дій у разі надзвичайних ситуацій, пов'язаних із загрозою російського вторгнення, перелік добровольчих формувань територіальної оборони, контакти військкомату, головні новини від батальйону тероборони і таке інше. 

Вадим КрикунВадим Крикун
 

Роман КоротицькийРоман Коротицький
 

Учасниками круглого столу також були заступник командиру батальйону територіальної оборони Луцька Володимир Данилюк, керівник Громадського формування «Самооборона Волині» Данило Гетьман, ветеран АТО Роман Коротицький, офіцер запасу, учасник бойових дій, командир громадського формування «Національні дружини Волинь» Вадим Крикун, заступник військового комісара з територіальної оборони Луцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ігор Шепєлєв. Модерував захід депутат Луцькради Михайло Наход

Михайло Наход та Ігор ШепєлєвМихайло Наход та Ігор Шепєлєв
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 квітня 2024
29 березня 2024
27 березня 2024
23 березня 2024
09:53
21 березня 2024
17:46
05 березня 2024
21 лютого 2024
13 лютого 2024
16:02
01 лютого 2024