Поділитись:

У центрі Луцька комунальники перегородили дорогу: ремонтують люки (фото)

Вівторок, 01 лютого 2022, 14:53
У центрі Луцька комунальники перегородили дорогу: ремонтують люки (фото)

У центральній частині Луцька на одному з перехресть виникла аварійно-небезпечна ситуація – провалився люк, який накривав комунікаційний колодязь на проїжджій частині.

Про це у вівторок, 1 лютого, написав на своїй сторінці у фейсбуці голова фракції «Громадянський рух «Свідомі» Тарас Шкітер.

Депутат повідомив, що на перехресті вулиць Коперніка, Шопена і Бандери є аварійно-небезпечна ділянка дороги. 

«Асфальтне покриття на цій ділянці розбите. Останньою краплею стало те, що на перехресті  провалився люк. 
Я підготував депутатське звернення до міського голови, щоб посприяти вирішенню цієї проблеми найближчим часом», – написав він.

У центрі Луцька комунальники перегородили дорогу: ремонтують люки (фото) У центрі Луцька комунальники перегородили дорогу: ремонтують люки (фото)

Пізніше читачі надіслали сайту новин Луцька «Конкурент» світлини з цього перехрестя. На фото видно, що комунальники обмежили проїзд на згаданому перехресті й взялися за ремонт люків.

У центрі Луцька комунальники перегородили дорогу: ремонтують люки (фото) У центрі Луцька комунальники перегородили дорогу: ремонтують люки (фото) У центрі Луцька комунальники перегородили дорогу: ремонтують люки (фото) У центрі Луцька комунальники перегородили дорогу: ремонтують люки (фото)

Нагадаємо, минулого року в Україні на ремонт доріг витратили вдесятеро більше, ніж на фінансування армії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів