Поділитись:

Правоохоронці затримали нардепа від «Слуги народу» на хабарі у пів мільйона грн (оновлено, фото)

П'ятниця, 28 січня 2022, 22:36
Правоохоронці затримали нардепа від «Слуги народу» на хабарі у пів мільйона грн (оновлено, фото)

28 січня Національне антикорупційне бюро викрило чинного народного депутата України «на гарячому» під час отримання хабаря у 558 тисяч гривень.

Про це пише ТСН.

«Щойно НАБУ, САП та ОГП викрили чинного народного депутата України на «гарячому», під час одержання неправомірної вигоди у 558 тис. грн. За даними слідства, посадовець отримав кошти за сприяння в укладенні контрактів між приватними компаніями й лікарнею у Житомирській області», – повідомили в НАБУ.

Правоохоронці затримали нардепа від «Слуги народу» на хабарі у пів мільйона грн (оновлено, фото)Правоохоронці затримали нардепа від «Слуги народу» на хабарі у пів мільйона грн (оновлено, фото)Правоохоронці затримали нардепа від «Слуги народу» на хабарі у пів мільйона грн (оновлено, фото)

За даними головного редактора видання «Цензор.нет» Юрія Бутусова, йдеться про Сергія Кузьміних ㅡ народного депутата від «Слуги Народу» з Житомирської області.

Він також є головою підкомітету з питань фармації та фармацевтичної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування.

Як пише «Громадське» у САП підтвердили, що правоохоронці викрили Сергія Кузьміних. Утім, затримати його не можуть. Спершу правоохоронці мають отримати дозвіл на обшук та підготувати проєкт підозри. Після цього клопотатимуть про обрання запобіжного заходу депутату.
Споживайте свідомо, читайте незалежних

Лідер фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія заявив, що у політичній силі дізналися про викриття Кузьміних зі ЗМІ, а сам народний депутат« мав від команди величезний кредит довіри».

«Але якщо він вчинив злочин, то має понести відповідальність згідно із законом. І в цьому випадку ми не будемо прикривати правопорушення патріотичними гаслами...», ㅡ сказав Арахамія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів