Волинянин вкрав ноутбук і продав його за 50 гривень, тепер «сидітиме»

Вівторок, 25 січня 2022, 12:19

На Волині засудили серійного злодія, який вже був на іспитовому строці за крадіжку з проникненням, однак, на шлях виправлення не став.

Відповідний вирок ухвалив Локачинський районний суд 12 січня.

Як вбачається із вироку, 1 липня 2021 року чоловік проник у дачний будинок, звідки викрав надувний човен вартістю майже 2 800 гривень.

Також 14 жовтня 2021 року волинянин проник до приміщення роздягальні спортивної зали у селі Козлів Локачинської громади Володимир-Волинського району, звідки викрав кросівки та портативну акумуляторну батарею загальною вартістю майже 650 гривень.

А вже 21 жовтня 2021, перебуваючи у будинку свого знайомого, раптово вирішив поцупити ноутбук Lenovo G 580 вартістю 3 800 гривень. Згодом продав його за 50 гривень.

У суді чоловік визнав, що викрав човна з будинку, однак, залишив його за парканом, так і не скориставшись. 

Щодо крадіжки кросівок і акумуляторної батареї, то він пояснив, що перебував у спортивній залі у стані сильного алкогольного сп'яніння, тож переплутав чужі кросівки зі своїми. А батарею підібрав, бо думав, що це його мобільний телефон.

Потерпілий, у кросівках якого після гри у футбол гуляв обвинувачений, виставив до нього майнову претензію у сумі 500 гривень. Разом з тим, просив суд не карати суворо обвинуваченого. 

Дослідивши всі обставини справи, а також взявши до уваги, що злочини волинянин вчинив, перебуваючи на іспитовому строці, суд вирішив, що його виправлення без позбавлення волі неможливе. Тож наступні 4 роки чоловік проведе у в'язниці.

Нагадаємо, що у Рожищенській громаді із господарської споруди викрали металеве покриття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: