Поділитись:

Кохання на льоду: лучанин освідчився коханій під час хокейного матчу (фото, відео)

Понеділок, 24 січня 2022, 17:14
Кохання на льоду: лучанин освідчився коханій під час хокейного матчу (фото, відео)

Лучанин Юрій Лотиш зробив незвичайну пропозицію руки й серця своїй коханій, з якою разом вони вже майже 7 років.

Про історію свого кохання та освідчення Юрій Лотиш розповів ВолиньPost.

Чоловік освідчився під час хокейного матчу на ковзанці «Снігова Королева», а допомогли йому у цьому друзі з команди та рідна сестра дівчини.

У свої майже 52 роки Юрій Лотиш, який працює у луцькому житлово-комунальному підприємстві №3 і грає за хокейний клуб «Ковель», любить активний спосіб життя та романтику. Тож вирішив поєднати ці два вподобання і зробити приємнійсть своїй коханій, на ім'я Леся.

«12 травня буде 7 років, як ми разом. Коли ми познайомилися, я подумав: яка ж гарна дівчина, яка фігура!», – пригадує пан Юрій.

Через деякий час після знайомства стали жити разом. Тепер же серце підказало зробити такий зворушливий і серйозний крок – освідчитися і узаконити стосунки.

«Я таке люблю. Я придумав ідею, обговорив її з сестрою моєї дружини. Ми разом вибрали каблучку для Лесі, я вибрав квіти – білі троянди. Хлопці з команди допомагали мені з організацією. Капітан команди Олександр Семенюк і гравець Юрій Миронюк порекомендували мені гурт "Чорні черешні". Я запросив їх влаштувати музичне оформлення для події, і всім дуже сподобалося їхнє виконання. Вдячний кожному з хлопців команди за підтримку», – розповідає хокеїст.

Він додає: молодь, на жаль, не часто вдається до романтичних вчинків, а ще, маючи чудовий майданчик для гри у хокей, – рідко грає.

Сам же Юрій Лотиш, грає за хокейний клуб «Ковель», до цього 5 років грав за команду «Червоноград».

Кохання на льоду: лучанин освідчився коханій під час хокейного матчу (фото, відео)Кохання на льоду: лучанин освідчився коханій під час хокейного матчу (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів